Tarieven

Intakegesprek

Wilt u een juridische kwestie aan onze voorleggen? Dan beginnen we met een intakegesprek. We maken kennis met elkaar en bespreken uw zaak. In iedere zaak communiceren wij open en eerlijk over uw kansen en mogelijkheden. Tijdens het intakegesprek maken we dan ook een eerste inschatting van uw zaak en bespreken we hoe we uw zaak kunnen behandelen. Daarbij komt ook het kostenaspect aan de orde en leggen wij u uit hoe het werkt met subsidie voor rechtsbijstand. U kunt zowel telefonisch of via de mail een intakegesprek aanvragen.

Mogelijke kosten

Als particulier komt u mogelijk in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging). Dit hangt onder meer af van uw inkomen en vermogen. Wij kunnen voor u online een aanvraag indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan hoeft u alleen een vastgestelde eigen bijdrage te betalen, aangevuld met eventuele kosten die niet gedekt worden door de toevoeging. Wijst de Raad voor Rechtsbijstand uw aanvraag af? Dan geldt ons uurtarief voor de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Zorgvuldige Documentatie

Uitgangspunt voor het verrichten van werkzaamheden is een zorgvuldig samengesteld dossier, wat tevens digitaal wordt bijgehouden. Goede en volledige informatie van uw kant is daarbij van groot belang. Bij sluiting van het dossier kunnen de originele stukken worden opgehaald op kantoor.